Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/services/httpd/html/0klienci/76sg/domena_ext-talentsreview/__sys/kestrel/db/KestrelDb.php on line 19
talentsreview.com

Polityka prywatności serwisu talentsreview.com

"Karolina Czarnota, Ul. Meksykanska 8 m 147, Warszawa oraz Monika Kaminska, ul. Slominskiego 7 m 135, Warszawa" zwane dalej „Administratorem serwisu”, właściciel serwisu talentsreview.com, szanuje prawo Użytkowników do ochrony ich prywatności. Niniejsza Polityka Prywatności prezentuje zakres oraz zasady gromadzenia i przetwarzania informacji o Użytkownikach serwisu talentsreview.com.

 

1. Administratorem danych osobowych jest Administrator serwisu.

 

2. Administrator serwisu zbiera i przetwarza informacje zawarte w logach systemowych (takie jak adresy IP i nazwy domen, z których nawiązywane są połączenia z serwisem, informacje o przeglądarce użytkownika, czas nawiązania połączenia z serwisem) w celach pomocniczych związanych z administrowaniem i ulepszaniem działania serwisu. Zebrane w ten sposób informacje przechowywane są przez czas nieokreślony jako materiał pomocniczy służący do administrowania serwisem i nie służą do identyfikacji użytkowników. W celu usprawnienia korzystania z serwisu przez jego użytkowników, stosowany jest mechanizm Cookies.

 

3. Poprzez założenie własnego konta w serwisie talentsreview.com użytkownik serwisu wyraża zgodę na gromadzenie i przetwarzanie jego danych osobowych przez Administratora serwisu. Podanie danych osobowych przez użytkowników serwisu jest dobrowolne, jednakże konieczne w celu prawidłowej realizacji usługi.

 

4. Udostępniane dane są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych.

 

5. Użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, jak również prawo do ich poprawiania oraz usunięcia. Żądanie usunięcia danych osobowych jest równoznaczne z żądaniem usunięcia konta i jego zawartości z serwisu talentsreview.com.

 

6. Podczas zakładania własnego konta w serwisie talentsreview.com użytkownik decyduje, które z podawanych danych osobowych będą widoczne dla innych użytkowników serwisu. Użytkownik może dokonać późniejszej zmiany w tym zakresie poprzez modyfikację ustawień konta. Powyższe nie dotyczy nadanej przez użytkownika nazwy konta, która będzie widoczna dla innych użytkowników serwisu zawsze.

 

7. Rejestracja w serwisie jest równoznaczna z wyrażeniem zgody na otrzymywanie na podany adres email informacji o nowościach i ciekawostkach związanych z działalnością serwisu, newslettera, a także informacji o charakterze reklamowym, promocyjnym i ofert handlowych.

 

8. Serwis talenstsreview.com może zawierać linki do innych stron internetowych. Administrator serwisu nie ponosi odpowiedzialności za obowiązujące na tych stronach zasady polityki prywatności.

 

 
Używamy plików cookies i podobnych technologii w celach reklamowych, statystycznych, identyfikacyjnych. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu i jednocześnie wyrażasz zgodę na ich używanie. Zawsze możesz zmienić swoje ustawienia przeglądarki wyłączając obsługę cookies. Informujemy, że wyłączenie plików cookies, utrudni korzystanie z naszej witryny lub może uniemożliwić jej poprawne działanie na Twojej przeglądarce.

AKCEPTUJĘ, ZAMKNIJ KOMUNIKAT